Aanbiedingen

Lichttherapie behandeling

Beauty Angel ELT

Speciale lichtgolven gaan een interactie aan met het biologische systeem van de huid. Verschillende kleuren hebben verschillende werkingen en dit zijn voor de huid bekende frequenties van zichtbaar licht. Er wordt geen gebruik gemaakt van agressieve golflengten en het licht zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcellen ook voor een gunstige invloed op diverse groei en ontstekingsfactoren en het zuurstof niveau van de huid. Voelbare en zichtbare resultaten na het eerste gebruik, verbetert huidbeeld, heilzame lichtsessie

Bij regelmatig gebruik minder rimpels door opbouw van collageen, poriën verfijnen en pigmentatie problemen worden zachter.De ELT geeft een boost aan het immuunsysteem waardoor het genezingsproces sneller verloopt.  

Losse behandelingen vanaf € 49,00 
Kuur behandelingen : Huidverbetering    5x  € 215,00
                                        Huidversteviging 10x  € 399,00

  *Slechts 1 behandeling 7 tot 9 maanden resultaat  * Betaalbaar  * Veilig en effectief * Vrijwel pijnloos

Injectables

Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt. Met injectables/ fillers kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk.

1 ml deep Filler  van   € 299 voor  € 225

1 ml contour filler  van € 249  voor € 199

 

 

 

 

Bedankt

Hartelijk dank voor uw inzending. Wij hebben uw bericht succesvol ontvangen, wij zullen proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.
Klik hier om terug te keren naar onze homepage.