Aanbiedingen

Lichttherapie behandeling

Beauty Angel ELT

Speciale lichtgolven gaan een interactie aan met het biologische systeem van de huid. Verschillende kleuren hebben verschillende werkingen en dit zijn voor de huid bekende frequenties van zichtbaar licht. Er wordt geen gebruik gemaakt van agressieve golflengten en het licht zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcellen ook voor een gunstige invloed op diverse groei en ontstekingsfactoren en het zuurstof niveau van de huid. Voelbare en zichtbare resultaten na het eerste gebruik, verbetert huidbeeld, heilzame lichtsessie

Bij regelmatig gebruik minder rimpels door opbouw van collageen, poriën verfijnen en pigmentatie problemen worden zachter.De ELT geeft een boost aan het immuunsysteem waardoor het genezingsproces sneller verloopt.  

Losse behandelingen vanaf € 49,00 
Kuur behandelingen : Huidverbetering    5x  € 215,00
                                        Huidversteviging 10x  € 399,00

  *Slechts 1 behandeling 7 tot 10 maanden resultaat  * Betaalbaar  * Veilig en effectief * Vrijwel pijnloos

Injectables / Hyaluron Fillers

Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt. Met injectables/ fillers kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk.

1 ml deep Filler  van      € 299     voor     € 249

1 ml contour filler  van € 249     voor     € 199

Permanente Make up, eyeliner

Eyeliner onder incl.1-2 nabehandelingen  speciale voorjaarsprijs  €125,00 

 

Permanente make up Opstaan en Klaar !