Wat kan ik verwachten?

Tatoeage verwijderen.


Op professionele wijze je tatoeage weg laten halen? Gemiddeld in enkele behandelingen………..

Ben ik geschikt?

Iedereen boven de 18 jaar kan worden behandeld. Het verwijderen van een tatoeage voeren wij niet uit als je zwanger bent of borstvoeding geeft. 

Ben je erg gebruind door de zon, dan raden wij aan om te wachten met de behandeling om te voorkomen dat er pigmentverschuivingen ontstaan.

Behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is gevoelig maar wij zorgen met onze speciale koeling voor een zo aangenaam mogelijke behandeling. In de regel duurt de behandeling niet lang . Erg grote tatoeages behandelen we meestal in delen. Wij hebben een ND Yag laser dit is de allernieuwste techniek. Veilig en snel!

Na de behandeling ervaar je een warm, branderig gevoel, als een intensieve zonnebrand. Dit kan een aantal uren aanhouden. Ook kan de huid iets gezwollen zijn en kan er blaarvorming ontstaan. Uiteraard zullen we je goed begeleiden en adviseren over de nazorg. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren specialiste. Tussen de behandelingen moet 8 weken zitten zodat het lichaam de tijd heeft de inktdeeltjes af te voeren.

 

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, willen wij je graag even zien. Samen zullen we dan de behandeling doornemen en eventueel instructies meegeven. Tevens adviseren wij Emla  creme ( verdovingscreme via de huisarts) en bepanthen creme ( bij de drogist) voor de nabehandeling. 

Is jouw situatie geschikt, dan kunnen we deze afspraak meteen beginnen met het verwijderen van de tattoo.

 

Impressie van onze behandelingen