Litteken & Tepelhof reconstructie


Littekens camoufleren met permanente make-up

Operatie littekens, ouderdomsvlekken of littekens van een ongeluk of huidziekte zijn te behandelen met permanente make-up of laser. Zo hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met vloeibare make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks meer zichtbaar zijn en dus weer op ‘echte huid’ lijken. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt het veel minder op.Met de laser behandelingen hersteld de huid beter en wordt het litteken vlakker.
Voor het beste kleurbehoud als er is gepigmenteerd dient dit iedere paar jaar bijgewerkt te worden.

Tepelhof reconstructie tatoeage 
Een borstreconstructie is een ingrijpende gebeurtenis. Nadat alle operaties achter de rug zijn, komt er nog een belangrijke behandeling: de tepel- en tepelhof tatoeage. 

De tepel- en tepelhof tatoeage zijn een soort kers op de taart. Je hebt nu alle behandelingen achter de rug. De ervaring leert dat je het gevoel hebben dat je weer verder kunt. Eigenlijk is het een feestelijk moment als het zover is. En dat is precies waar het om draait!

Het is mijn expertise om een zo realistisch mogelijke tepel te creëren.
Ik maak tepeltatoeages met een 3D-effect. Dankzij de verfijnde technieken en de juiste kleurpigmenten is het resultaat erg mooi en oogt heel natuurlijk.
Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij samen alle details bespreken en is er ook foto materiaal beschikbaar.

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden zullen we samen deze nogmaals doornemen want dit voorkomt onduidelijkheden. Ook behandelen wij alleen als het toestemmingsformulier is ingevuld .

Waarom een toestemmingsformulier?

Sinds 1995 is de wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) van kracht. Uitgangspunt is dat de arts de consument die informatie geeft die nodig is om zelf op een verantwoorde manier beslissingen te kunnen nemen over de eigen gezondheid. Dit betekent dat de arts de consument duidelijk moet informeren over de aard en het doel van het onderzoek of de behandeling, de risico’s en de eventuele alternatieven. Voor iedere geneeskundige behandeling is toestemming van de patiënt vereist. Zonder deze toestemming kan de hulpverlener geen behandeling starten of voortzetten.

Impressie van onze behandelingen