Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Cavitatie Ermelo


Op zoek naar een cavitatie behandeling in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle? Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics helpen wij u graag verder. Tijdens de gratis intake kijken we naar de behandeling die het beste bij u past. Heeft u last van overtollig vet op bijvoorbeeld bovenarmen, dijen of onderkin? Wij lossen dit voor u op!

De beste cavitatie behandeling in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle

Schoonheidssalon Style Cosmetics biedt u de beste cavitatie behandeling in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle. Tijdens een gratis intake bespreken we de stappen van de ingreep. Bij een cavitatie behandeling worden geluidsgolven gebruikt voor de afbraak van vet. Tijdens dit proces ontstaan er belletjes die zorgen dat het overtollige vet vrijkomt. Vervolgens wordt het afgebroken vet getransporteerd en verlaat uiteindelijk het lichaam via de ontlasting. We sluiten de cavitatie eventueel af met een bindweefselmassage. Dit zorgt ervoor dat het proces van de vetverwijdering sneller verloopt en daarnaast stimuleert het de versteviging van de huid.

Persoonlijk advies op maat

Om te zorgen dat u de beste behandeling krijgt, geven wij persoonlijk advies tijdens een gratis intake. Tijdens dit gesprek kijken we naar de zones waar u problemen aan ondervindt. Denk hierbij aan:

  • Heupen (lovehandles)
  • Bovenarmen
  • Dijen
  • Buik
  • Rug
  • Cellulitis

Op het moment dat de probleemzone(s) zijn bepaald gaan we samen kijken naar uw wensen. We geven een passend advies en schetsen een beeld van de behandeling.

Kom langs voor een gratis intake

Wilt u meer weten over deze cavitatie behandeling in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle? Kom gerust langs bij Schoonheidssalon Style Cosmetics aan de Harderwijkerweg 193 in Ermelo. We bespreken graag uw wensen en verwachtingen om u de beste behandeling te geven. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer: 0341 42 90 79.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak