Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Fillers 


Wilt u graag een behandeling met fillers ondergaan in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle? De fillers van Style Cosmetics geven u een stralende, rimpelvrije huid. Het gebruik van 100% natuurlijke en biologische materialen zorgt voor een resultaat dat zes tot tien maanden zichtbaar blijft.

De beste fillers in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle

Bij schoonheidssalon Style Cosmetics in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle hebben we de beschikking over de beste fillers. Deze fillers:

  • Hebben een hoge stabiliteit, wat zorgt voor langdurig resultaat
  • Kunnen worden toegepast op verschillende plekken in het gezicht
  • Zijn 100% natuurlijk gecrosslinked hyaluron

Door gebruik te maken van koeling op de plek van injectie zorgen wij tegelijkertijd voor een minder pijnlijke behandeling.

De voordelen van fillers

Bent u nog niet helemaal overtuigd van het gebruik van fillers? Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet. Als eerste is het resultaat van de behandeling meteen zichtbaar. Op het moment dat de rimpels zich dieper bevinden zijn er fillers waarbij u met één behandeling acht tot tien maanden lang resultaat blijft zien. Ook bij het versterken van uw contouren heeft u bij één behandeling zeker zeven maanden zichtbaar resultaat.

Vrijblijvend advies over fillers in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle

Naast alle voordelen, is de filler behandeling bij ons in Ermelo ook zeer betaalbaar en veilig. Wilt u advies over welke behandeling het beste bij u past? U bent van harte welkom bij onze schoonheidssalon aan de Harderwijkerweg 193 in Ermelo. Mocht nog vragen hebben, bel ons gerust op het telefoonnummer: 0341 42 90 79.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak