Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Laserontharing Harderwijk


Op zoek naar een laserontharing behandeling in de buurt van Harderwijk – Ermelo – Putten om voor altijd van uw ongewenste haren af te komen. Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics helpen we u graag verder. We maken gebruik van een aantal vooruitstrevende behandelingen waarbij we zowel vrouwen als mannen permanent ontharen. Bovendien wordt tijdens het gratis consult gekeken of de laserontharing vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.

Vooruitstrevende laserontharing in de omgeving Harderwijk – Ermelo – Putten

Tijdens de laserbehandeling worden kleine beschadigingen aangebracht aan de haarzakjes. Dit heeft als gevolg dat het haar stopt met groeien. Deze ingreep is gevoelig, maar niet pijnlijk. Dit komt omdat de huid tijdens de behandeling wordt gekoeld. Om het gewenste resultaat te behalen, zijn in de meeste gevallen zes tot acht sessies nodig. De behandeling wordt gedaan zowel met als zonder doorverwijzing van uw arts of dermatoloog. Kom dus langs voor de beste laserontharing in de omgeving van Harderwijk – Ermelo – Putten.

Waarom Style Cosmetics?

De huidtherapeut die de laserontharing bij u uitvoert is in het bezit van een HBO-diploma en is daarnaast kwaliteit (BIG) geregistreerd. Deze kwaliteits-registratie is een bevestiging van het up to date houden van de kennis en kunde die nodig is bij de behandeling.

Kom langs voor een gratis consult

Bent u woonachtig in de omgeving van Harderwijk – Ermelo – Putten en op zoek naar een laserontharing behandeling? Wacht dan niet en kom langs voor een gratis consult. Onze schoonheidssalon bevindt zich aan de Harderwijkerweg 193 in Ermelo. Ook zijn wij telefonisch te bereiken via het nummer: 0341 42 90 79.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak