Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & laser behandelingen
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Laserontharing


Op zoek naar een laser ontharing in de buurt van Harderwijk – Ermelo – Putten om voor altijd van uw ongewenste haren af te komen. Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics helpen we u graag verder. We maken gebruik van een vooruitstrevende behandeling waarbij we zowel vrouwen als mannen permanent ontharen. 

Bovendien wordt tijdens het gratis consult gekeken of de laser ontharing vergoed wordt door uw zorgverzekeraar en bespreken wij samen een behandelplan. 

Vooruitstrevende laserontharing in de omgeving Harderwijk – Ermelo – Putten

Tijdens de laserbehandeling worden kleine beschadigingen door laser warmte aan de haarzakjes gebracht. Dit heeft als gevolg dat het haar stopt met groeien. Deze ingreep is wel wat gevoelig maar niet pijnlijk. Dit komt omdat de huid tijdens de behandeling wordt gekoeld. Om het gewenste resultaat te behalen zijn in de meeste gevallen drie tot vijf sessies nodig. Wij werken met de allernieuwste type laser en hierdoor heeft u minder behandelingen nodig omdat ze veel effectiever zijn.
Kom dus langs voor de beste laser ontharing in de omgeving van Harderwijk – Ermelo – Putten..

Adviezen na de laserbehandeling

De eerste uren na de behandeling dient u de huid zoveel mogelijk te ontzien. De huid kan enige minuten tot een aantal uren wat roder zijn en warmer aanvoelen. Aloë-vera gel wordt veelal na de behandeling aangebracht. De gel hydrateert de huid en werkt verkoelend na een laserbehandeling. Het is raadzaam om uit te kijken met direct zonlicht op de huid tot enkele dagen na de behandeling. Het beste is om deze dagen het behandelde gebied goed te beschermen met een beschermingsfactor van minimaal UV 30 of hoger, als zonlicht niet vermeden kan worden. Na twee tot drie weken vallen de haartjes geleidelijk uit. Probeer niet aan de losse haartjes te trekken of te peuteren. Indien gewenst, mogen opkomende haartjes geschoren worden.

Kom langs voor een gratis consult

Bent u woonachtig in de omgeving van Harderwijk – Ermelo – Putten en op zoek naar een laserontharing behandeling? Wacht dan niet en kom langs voor een gratis consult. Onze schoonheidssalon bevindt zich aan de Harderwijkerweg 193 in Ermelo. Ook zijn wij telefonisch te bereiken via het nummer: 0341 42 90 79. of
mail: info@stylecosmetics.nl

 

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak