Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

 

De beste producten

 
i

Gecertificeerd personeel

 

Lichttherapie Ermelo


Op zoek naar een lichttherapie behandeling in de omgeving Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle? Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics in Ermelo helpen wij u graag verder. Tijdens de gratis intake kijken we naar de behandeling die het beste bij u past. De behandeling met licht wordt al sinds vele jaren succesvol toegepast in geneeskunde en kosmetiek. De speciaal ontwikkelde lichtbron produceert een spectra met een bereik van 415 tot 830 nanometer. Dus een dieptewerking van binnenuit. Betrouwbaar en zonder bijwerkingen!

De beste Lichttherapie behandeling in omgeving  Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle

Schoonheidssalon Style Cosmetics in Ermelo biedt u de beste lichttherapie behandeling in deze driehoek . Bij een lichttherapie behandeling wordt een specifiek lichtspectrum gebruikt om het vochtigheidsgehalte in de huid te verbeteren, stimuleert bindweefselcellen, eigen collageen, elastine en hyaluron verbeteren.  Verbetert opname en werking van verzorgingsproducten 
Verbleken ouderdoms- en pigmentvlekken.

Persoonlijk advies op maat

Om te zorgen dat u de beste behandeling krijgt, geven wij persoonlijk advies tijdens een gratis intake. Tijdens dit gesprek kunnen wij u uitgebreid informeren over de fotobiostimulatie zoals lichttherapie ook wel wordt genoemd.

Kom langs voor een gratis intake

Wilt u meer weten over deze lichttherapie behandeling, kom gerust langs bij Schoonheidssalon Style Cosmetics aan de Harderwijkerweg 193 in Ermelo, niet ver van Amersfoort. We bespreken graag uw wensen en verwachtingen om u de beste behandeling te geven. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer: 0341 42 90 79.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak