Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 30 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Huidverbeterende behandeling met Carbon Laser Peeling


Hoe effectief is het?

Met de ND Yag laser is heel veel mogelijk, de carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne en littekens, schimmelnagel en het herstellen van een vette huid! Voor een echte huidverbetering worden 4-7 sessies aanbevolen met een interval van ten minste 1 week tussen elke sessie.

Maak nu gebruik van de Laser carbon peeling behandeling in de omgeving Harderwijk, Ermelo en Putten

Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics is het mogelijk om deze huidverbeterende behandeling met een laag van medische carbon in 1 behandeling een prachtig resultaat te krijgen.

Medische koolstof heeft een zuiverend effect en is effectief in het beheersen van de talg afscheiding. Ook kan de absorptie van het laserlicht de huid textuur verstevigen, zowel  huid en spierspanning en de helderheid van de huid. Tegelijkertijd zal ook een ongelijkmatige teint verlichten van acne en gepigmenteerde huidaandoening optimaliseren. 

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zullen we de Carbon peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser zullen verwijderen. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor zijn we in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà je hebt een grond gereinigde huid en een prachtige glow. Het fijne is dat de behandeling pijnloos is en je hebt geen downtime. Voor wie is deze behandeling geschikt? De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak