Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Permanente make-up Ermelo


Profiteer nu van de beste permanente make-up in omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten. Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics is uw permanente make-up een subtiele verandering die er natuurlijk uit ziet. De behandeling zorgt ervoor dat uw schoonheid nog meer wordt benadrukt.

Maak nu gebruik van de permanente make-up behandeling in de omgeving Harderwijk, Ermelo en Putten

Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics is het mogelijk om verschillende vormen van permanente make-up aan te laten brengen. Denk hierbij aan uw:

  • Wenkbrauwen
  • Ogen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een goede oplossing bij dunne, moeilijk zichtbare wenkbrauwen. Door de behandeling zien uw wenkbrauwen er voller uit. Bij de ogen is het mogelijk om een eyeliner aan te brengen. Deze vorm van permanente make-up wordt aangebracht net boven de wimpers.

Elke dag een stralend gezicht

Wilt u ook graag in de ochtend langer blijven liggen? Dat kan met onze permanente make-up behandeling. Wacht niet te lang en maak een afspraak. Wij gaan samen uw wensen bespreken en kijken wat de beste behandeling is voor u. Schoonheidssalon Style Cosmetics in de omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten heeft ruime ervaring met permanente make-up.

Maak kennis met de permanente make-up van Style Cosmetics in Ermelo

Tijdens de gratis intake geven wij u een beeld van de behandeling en wat u kunt verwachten. Wij werken daarnaast volgens de strenge richtlijnen van de GGD. Er wordt consequent gelet op hygiëne, voorlichting en nazorg. Op die manier garanderen wij persoonlijke aandacht en vakkundigheid. Wij helpen u graag bij onze Schoonheidssalon Style Cosmetics in Ermelo. Bent u op zoek naar permanente make-up in de omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten? Geen probleem. Ook voor u is onze schoonheidssalon gemakkelijk te bereiken. Mocht u telefonisch contact met ons willen op nemen, dan kan dit via het nummer: 0341 42 90 79.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak