Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Schoonheidssalon Harderwijk


Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics in de omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten profiteert u van meer dan 25 jaar ervaring. Gedurende die jaren is Schoonheidssalon Style Cosmetics uitgegroeid tot een schoonheidssalon met zeer vooruitstrevende technieken. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere gezichts-, litteken- en medische behandelingen.

Schoonheidssalon Style Cosmetics in de omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten realiseert uw wensen

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken wij gebruik van een gratis consult. Tijdens dit consult geven wij u een beeld van alle mogelijkheden die worden afgestemd op uw behoeften. Wij vinden het van belang dat u de ruimte heeft om vragen te stellen en nemen u stap voor stap mee in het proces. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Specialistische huidbehandelingen
  • Scalp pigmentatie
  • Tepelhof reconstructie
  • Laser behandelingen
  • Permanente Make-up & litteken pigmentatie
  • Fillers

Meer dan een schoonheidssalon

Wij proberen onze schoonheidssalon met onze ervaring tot de beste in de omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten te maken. Alle behandeling worden door ervaren specialisten uitgevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van de best mogelijke producten welke wij zelf uitkiezen aan de hand van een strenge selectie. De producten die wij gebruiken stellen wij ook voor u ter beschikking. Denk hierbij aan verschillende crèmes van Medex en Skeyndor die afgestemd zijn op de behoeftes van uw huid. Ook hier geven wij u graag advies over.

Wij helpen u graag

Als schoonheidssalon in de omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten onderscheiden wij ons niet alleen met ons aanbod maar ook door onze service. Wij geloven dat de combinatie van persoonlijke aandacht met een sfeervolle plek nodig zijn voor het beste resultaat. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en een realistisch advies te vormen. Wij zien u graag in onze schoonheidssalon aan de Harderwijkerweg 193 in Ermelo. Uiteraard helpen wij u ook graag telefonisch via het nummer: 0341 42 90 79.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak