Style Cosmetics

Uw Schoonheidssalon voor Huidverbetering & Huidverjonging.
Anti- Ageing specialist met meer dan 25 jaar ervaring!

Afspraak maken

Professionele begeleiding

De beste producten

i

Gecertificeerd personeel

Schoonheidsspecialiste Ermelo


Kies voor de schoonheidsspecialiste in Ermelo met meer dan 25 jaar ervaring. Met specialisaties in anti-ageing, huidverjonging en huidverbetering, helpt Schoonheidssalon Style Cosmetics bij het realiseren van uw wensen. Dit doen wij altijd in combinatie met een eerlijk en realistisch advies.

Waarom kiest u voor onze schoonheidsspecialiste in Ermelo?

Bij onze schoonheidssalon kunt u terecht voor een grote variatie aan behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het vullen van uw rimpels aan de hand van fillers
  • Medische behandelingen als laserontharing, acne, littekenbehandeling en de behandeling van pigmenten
  • Gezichtsbehandelingen
  • Permanente make-up

Als eerste gaan we samen met u op zoek naar een behandeling die bij u en uw type huid past. Daarbij is persoonlijke aandacht en de tijd die we voor u vrijmaken van groot belang. Het is de bedoeling dat u met een fijn gevoel bij ons naar buiten stapt en wij doen er alles aan om dit te bereiken.

Het juiste product bij de juiste behandeling

Als schoonheidsspecialistes in Ermelo en omgeving willen wij ons onderscheiden van de rest. Dit doen wij niet alleen door het selecte aanbod aan behandelingen maar ook door de kwaliteit van de producten welke zeer nauwkeurig worden uitgekozen. Zo zorgen wij ervoor dat de behandeling en de producten elkaar aanvullen en versterken. Op die manier heeft u bij onze schoonheidssalon de best mogelijke service in de omgeving van Ermelo.

Schroom niet en kom langs

Bij Schoonheidssalon Style Cosmetics helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Dit doen wij met de best opgeleide schoonheidsspecialistes van de omgeving Ermelo. Loop gerust eens binnen om de ontspannen en rustige sfeer te ervaren. We bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en stappen om uw wensen te kunnen verwezenlijken. Mocht u de opties telefonisch willen bespreken, dan kan dit uiteraard ook via het nummer: 0341 42 90 79.

Interesse in een behandeling?

Maak vandaag nog een afspraak